onsdag 4 juni 2014

Orken bara försvann...

Slet ju som en tok med Monica med att rensa skullen. Sedan i söndags eftermiddag har jag varit dränerad, tvärtom, urlakad och fullkomligt orkeslös.
Måndagen tillbringade jag liggandes i soffan på altanen. I går satt jag i min favoritfåtölj och sov större delen av dagen. Var så trött att jag somnade direkt jag satte mig ner, vaknade gick upp och drack eller nåt annat, satte mig ner igen och somnade.
Att man kan sova i princip en hel dag och sen gå och lägga sig och sova på kvällen..otroligt!

Så i och med att jag inget orkar så kommer den där jävla ångesten, över att jag inget vettigt gör.
Den där arbetsmaskinen jag var tidigare, roboten, är som bortblåst. Att sånt här ska ta sån jävla tid!!
Den här helgen tog verkligen musten ur mig.

Jag ska i alla fall släpa mig ut i dag och fota lite, et är alltid avkopplande på ändå ett vettigt sätt.
Bilder kommer!

3 kommentarer:

 1. Annelie... vi slet faktiskt så in i !!! och din soffa är otroligt skön och ang din favo fåtölj (jag har den andra) så är den helt otrolig!!! det finns inget bra någonsin i att inte också njuta av det vi har omkring oss och att se och känna ... så lugn du .... vi kommer att slita igen var inte orolig!!!!!! så njut tjejen njut av allt för de e du sååååååååååå värd KRAMAR!!! //monica

  SvaraRadera
 2. Hej Annelie! Jag har aldrig träffat dig eller känner inte dig mer än jag kan läsa din blogg och njuta av dina fina rogivande bilder. Jag fick nys av att kolla in din blogg eftersom jag är nog den största bloggälskaren i min släkt och jobbar på samma företag som din goa vän Monica. Kraften som har försvunnit från dig kommer tillbaka - ge en bara lite tid.
  Du har alla förutsättningar att kunna finna dem igen. Kraften finns nämligen i lantluft, naturen och djuren omkring dig. Sug in det bara och försök att lägga allt annat åt sidan. Du nämner också en sak - fotografering. Gör saker du blir glad av. Ha en underbart nationaldag och ge alla djuren en klapp från mig. Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Men tack snälla du Marie! Va roligt att du hittat hit, även om du fick hjälp av MOnica, och tack för dina snälla och uppmuntrande ord! En fin nationaldag till dig också! Kramis!

  SvaraRadera