fredag 20 juni 2014

Glad Midsommar till er alla, önskar vi alla på Norrgården

Tog en tur till med kameran i högsta hugg.
Det spelar ingen roll hur många gånger jag vandrar runt här på gården, jag hittar alltid något som fångar mitt öga och som jag måste ta en bild på!

Så detta är vår Midsommarhälsning till Er alla!

Mammas pojkar
 Mammas pållar vilar i grönskan

 Silkeskycklingarna, det är två, är mest vilse i pannkakan hela tiden. De irrar runt mest hela tiden som...ja yra höns! :-)
 Glamrockarna lever sitt eget liv. Kacklandes går de runt i sin egen lilla värld och ser bara helt förvirrade ut :-)
 Lilleputt har fortfarande inte kommit på vad de nya innevånarna är för nåt. Han smyger runt hönsgården så ofta han vara kan och bara tittar på dem. Dessa buskar doftar något alldeles fantastiskt!

 Snart så...


 Det här är mitt absoluta favoritträd. Monica kallar den här för korkeken men det är faktiskt en lind Nyponbusken tar uppsalatallen till hjälp för att växa sig hög

 Urbano gillar nyponblommor, tur det finns många nyponbuskar i hagarna :-

 Och sist men inte mist...Jocke på sin quad efter en midsommaraftonstur :-)


7 kommentarer:

 1. Glad midsommar till er med! Tusen tack för alla fina bilder. Visst är det rogivande att gå runt med kameran. När man gjort det tillräckligt länge ser man omgivningen i bilder=), kanske dax att fota lite mindre för min del. Men jag blir så inspirerad av att du skriver, tack vare dig så har min blogg levt upp lite. Tack! Stor kram till dig!!!!

  SvaraRadera
 2. Förresten busken med vita blommor är en Shersmin=) kanske felstavat men ändå. Kram igen

  SvaraRadera
 3. De e så himla fint !!!!!!!!!!!!!!!!!!! och de e en korkek för mig :-) saknar er massor kramar //monica

  SvaraRadera
 4. Ja det är något visst med att vara bakom kameran. Man kan ta sin tid, hitta bilden, och sen smälla av. Det ger ro! Va roligt att du tycker att den inspirerar dig till din egen blogg! Den är ju så fin! Så många fina bilder man kan drömma sig bort i. Du är en väldigt duktig fotograf!!! Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Ja Monica, det är din korkek och Ferdinand sitter där emellanåt och luktar på blommorna :-) Vi undrar mest när du ska flytta hit. Det är ju i alla fall två veckor sen du var här sist och det är JÄTTEKONSTIGT!! Har du tröttnat på oss??? Kramis

  SvaraRadera
 7. haha akte er jag kommer kanske med ett flyttlass!!!! :-) ligger här och har nog bihållsinflamation och halsont och tittar å¨bilderna och längtar... mer bilder :-)))))))) kramar i masor //Monica

  SvaraRadera